Stavanger. Snapshots!

Urban måke som stjal pizza fra tallerken min på Egon ute, mot at jeg fikk det Nærmeste bildet jeg noen ganger har tatt av en måke. Den var Veldig tett på! ;-)

Bare noen bilder i tatt i forbifarten en vanlig dag i Stavanger på vei gjennom sentrum. Kjøpte disse morsomme glassene etter å ha surra litt rundt på Kilden uten at jeg egentlig skulle ha noe. De blir fine til sommer cocktails. Pina Colada? You`re welcome! Stavanger kan by på det meste; masse kultur med noe for enhver smak, og fin natur tett på! Ta deg en tur til Stavanger, her er det full vår, og snart er det Maijazz! ;-)

April 2018. En smakebit fra Krosshagen

Etter en uvanlig kald mars kom våren eksplosivt litt uti april. Så her er det full våronn både i egen hage og hos naboen hvor jeg driver med nyanlegg. Fine dager! Fuglene kvitrer og det dufter sterkt av hyasinter og overalt spirer det fram nytt liv. Pusi svinser i hælene mens mor jobber, og legger seg i armen når jeg tar kaffepause i godstolen, da bare nyter vi vårsola sammen. Her er mine aprilhagebilder så langt, og alt er mitt verk ;-) Vår Herre som har designa naturen er imidlertid den største kunstneren, eg bare komponere og arrangere skaperverket i min egen lille komposisjon med levende planter på paletten.

 

Her (over) har jeg prøvd å så i "wig-wam" mønster. Prøver å matche indianergrafittien. Dette bildet er det eneste av de i innlegget her som er tatt i naboens hage som jeg har gått i gang å opparbeide med full kreativ frihet.

"SJEFEN MIN!"- Pusi.