På TOPPLISTA!

Nr. 100 så bottom Top, men likevel. Ikke fulgt med før så kanhende jeg har vært der før. Tror nok kanskje det siden jeg har hatt opp i 322 sidevisninger på en dag siste mnd. Idag ser jeg at Outdoorskids ligger på nr. 64 med 324 sidevisninger. Idag har jeg bare hatt 192 sidevisninger, så det er ikke mye å skryte av., men holdt altså til sisteplass på Topplista. Greit å følge litt med på statestikken. Man vil jo gjerne at noen kikker innom, selv om jeg ikke skriver primært for å trekke publikum og få flest mulig "likes". Jeg vil nok alltid være litt "smal". 14.02 ser jeg forøvrig at jeg har steget til nr.89 på topplista, så jeg "henger nå med" på et vis, om jeg ikke tar mål av meg til å bli nasjonal "Topp-blogger".

Jeg har like fullt normalt rundt 3000 lesere i mnd, og har hatt 1022 sidevisninger max på ett innlegg (skrevet i november 2018), -så langt . Alle kommentarer jeg har fått har vært av det hyggelige slaget , men det er veldig få som legger igjen komentarer. Hadde vært kjekt å vite litt mer om hvem mine lesere er, så legg gjerne igjen noen spor! Må imidlertid ta litt selvkritikk på at jeg ikke er så flink til å legge igjen kommetarer på andres blogger som jeg leser jeg heller....

Den topplista virker forøvrig ikke å være helt korrekt, for når jeg har sammenlignet den med min personlige statestikk ser det ut til at jeg flere ganger har hatt flere sidevisninger enn blogger som ligger et stykke ned på topplista. Eventuelt er det noe galt med den personlige statestikksiden? 13.02. 19 hadde jeg f.eks 372 sidevisninger hvorav 270 lesere, uten at jeg så meg selv på topplista, som jeg egentlig aldri har sjekket før jeg helt tilfeldig gikk inn og så og fant min egen blogg på bunnen av den den dagen jeg først postet dette innlegget. Men jeg har jo ikke full oversikt over hvordan systemene fungerer og virker sammen her på blogg.no, og er jo en av de bloggerne som ikke lenger kan shoute på blogg.no`s egen side, kun på side 2 og side 3, som jeg fremdeles trekker endel lesere fra. Om det er slik at man da heller ikke rankes på topplista aner jeg ikke. Men i såfall er det jo rart at jeg fant meg selv der den ene dagen...?

Ikke at det har så veldig stor betydning, men jeg syns jo det var litt kjekt å finne bloggen min der. Trodde liksom jeg var en av de mindre leste bloggene av de sikkert temmelig mange på blogg.no, som aldri ville havne på topplista. Har jo heller ikke profilert meg på å få flest mulig lesere og likes, eller mot noen spesiell målgruppe, og følgelig heller ikke tilpasset stoffet deretter. Jeg tjener jo ikke penger på bloggen min og har ikke engang meldt min interesse for det, da det ble en mulighet for alle bloggerne her. Må alt kommersialiseres liksom? Hvor blir det da av de frie ytringer?

Om en organisasjon, noe kulturelt eller lignende jeg kan stå inne for ikke kun for pengenes skyld hadde tilbudt meg penger for å reklamere litt for de mellom innleggene mine, slik blogg.no jo uansett bortenfor min kontroll gjør uten at jeg har det store problemet med det når det alt er deres plattform jeg operer på, hadde jeg selvfølgelig ikke sagt nei takk til klingende mynt i kassen, selv om jeg i utgangspunktet blogger helt uten noen komersielle interesser. Jeg ser ikke bloggen min som "et salgsprodukt", og kanskje er det også derfor blogg.no ikke vil ha meg med videre til sin nye plattform? Ikke vet jeg, men de etterstreber vel å holde en viss type profil vil jeg tro, og der er jeg kanskje for individualistisk og fri i både form og innhold?

Det har aldri gått 12 på dusinet av meg. Jeg flyter ikke i "mainstream" og noen ganger svømmer jeg enda til med hodet Under vann- i motstrøm! Det er ikke alt jeg poster som er så godt egna for sarte og lettstøtte sjeler heller, og jeg kan være Veldig personlig og direkte, både som skribent og i det personlige møte, samt pushe grensene, provosere og synge ut så det ljomer. Det er det ikke alle som takler selv om jeg IRL er ganske sivilisert, sosialt omgjengelig og kjent for å være snill, med god vandel - Likevel hender det altså at jeg "troller og hekser litt" på tross av min kristne tro, når affektene tar meg. Jeg er jo tross alt av det bipolare slaget, om det kan være noen unnskylding. Født nord for polarsirkelen en beksvart novembermorgen med stiv sydvestkuling med glattholka, i skorpionen med ascendanten i solen og krepsemåne for de det sier noe. Sånt må jo nødvendigvis avstedekomme litt knak og fall, ild, mørke dyp, en og annen skikkelig storm, men med en høy himmel over, innsikt og vid horisont ;-)

Topplista på blogg.no? Føles litt rart for meg, selv om jeg ellers er relativt vidt publisert på papir i langsomme media og noe strammere form. Selv om både hun og jeg er nordfra står jeg temmelig fjernt fra Sofie Elise liksom. Ikke det at jeg ikke unner henne suksessen som toppblogger, vi er liksom bare på litt ulike planeter, og i dette solsystemet passer åpenbart hun bedre inn enn meg. Det gråter jeg ikke over ;-) Det er da også slik at om en dør stenges i mitt liv tror jeg det er til det beste, for da åpner det seg en ny så jeg beveger meg i riktig retning. Jeg ba på et tidspunkt min Gud om å åpne og lukke de rette dørene for meg, og han pleier ofte å høre på meg faktisk, tro det eller ei!

Har forøvrig bare 16 faste følgere her på bloggen, så det er god plass til flere. Her kommer det innlegg i rykk og napp; både shit og chanell. Innimellom rydder jeg opp. Jeg deler spontant, så det er ikke alt som blir stående så lenge. Vil du være med så heng på! Jeg har fått beskjed om at min blogg er en av de som ikke blir med videre til ny plattform, så om jeg ikke får innvilget min søknad om å bli, forsvinner Tante herfra 9. april, for muligens å oppstå i en annen form et annet sted. Hvem vet! Jeg tror jo på et liv etter døden ;-)))

Min gamle blogg "anibirds.blogg.no" tok så av at det bl.a ble lagt ut en advarsel mot meg på hjemmesiden til Presbryterne i USA- et religiøst segment jeg ikke akkurat er fan av. Jeg valgte etterhvert å legge den ned. Da jeg opprettet denne bloggen hadde jeg bestemt meg for en Litt mer "rosa" stil, og å tone litt ned på "religion, sex, politikk og psykiatri"- dvs slike tema det blir krig av, -så her er de fleste innleggene med bilder fra hageprosjektene mine. Men jeg vet hvem jeg er, tenker mye og har et sterkt ekspressivt uttrykksbehov- som når det presser på får sitt spontane uttrykk bl.a her- og da blir det for litt "rock`n roll og verbale grenseoverskridelser" og freske fraspark innimellom. Men jeg har blitt flinkere til å rydde opp etter meg. Det er absolutt ikke alt jeg har delt som holder like god kvalitet. Men det får stå sin prøve. Det som ligger ute på bloggen nå kan jeg stort sett gå god for.

MEN: JEG ER MEG, OG JEG ER SOM JEG ER! Hvem er DU?

 

litt eldre nå enn på bildet, men....

2

Heisann! Leser bloggen din jeg vettu. Ikke like flink til å legge igjen kommentarer jeg heller. Går ofte på tid. Må bruke tid på å skrive innlegg også, og gjøre andre ting. Jeg er fortsatt på gamle blogg.no sammen med deg og mange andre, og venter spent på søknadsbehandling. Kult å være på topplista, da. Gratulerer! Er der noen ganger jeg også, men ikke ofte. Kanskje litt vanskeligere for oss å synes pga at vi ikke kommer med innlegga våre på framsida av blogg.no (den nye, der også topplista er). Men heldigvis er vi ikke utelukket fra topplista. Vi sier bare tvtvi ang fortsettelse på blogg.no. Og ha en fin dag!

Hei hei pensjonistgunna: Takk for hyggelig komentar! Det er nok sant det du sier. Ha en god dag du også! :-)

Skriv en ny kommentar