ADVENT. 03.12.2018

Da har jeg så vidt kommet i adventsstemning. Spist grøt og pakket inn litt julegaver idag, og vært innom et par eldre jeg kjenner med hjemmelaget sursild ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOR DE ALLER MINSTE:

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                             ( Alle Foto over: Anita Bårdsen.)

Jeg koser meg jeg med å finne på og pakke inn julegaver. Syns det er utrolig kjekt å finne og gi noe mottageren blir glad for. I år blir det også noen hjemmelagede gaver som urtesalt og syltede grønne tomater fra egen hage.

TANTETIPS: Jeg har som en tommelfingerregel- de billigste gavene må kjøpes med størst omtanke, være originale og personlige, og pakkes ekstra pent inn. Og når du kjøper gaver til andre; ikke kjøp det du selv ønsker deg men se og lev deg inn i den du kjøper gaven til. Hvor gammel er han/hun? Hva liker de, hvilke vaner, interesser og behov har vedkommende? Kjenner du noen som er gamle, syke, ensomme som vil bli glad for en liten oppmerksonhet nå i disse mørke tider framover mot jul? Det trenger ikke koste allverden eller ta så lang tid med et lite besøk. Små ting kan også bli satt stor pris på. Husk: "Det er Tanten bak som teller"! ;-)

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar