3

Ser ut som du har hatt en kjempefin søndag med positive gjøremål :)

Kjempefine bilder du har tatt :)

Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Ja det var en fin dag "Toril sin hverdag med musikken": Tøffe tak for meg innimellom ettersom jeg lider av en alvorlig posttraumatisk lidelse og man deril alltid støter på noen ekstra belastninger i vår vanskelige verden. Dertil er jeg et utpreget følelsesmennske med sterke følelser både på ondt og godt. Føler meg forøvrig som regel alltid bedre, mer harmonisk og mer positivt innstilt etter å ha vært til Messe i min Kirke, så jeg burde vel egentlig gå der oftere. I katolske Kirker er det ikke bare søndagsgudstjeneste og høymesser, men også hverdagsmesser hver dag. Og jeg tilhører en veldig stor menighet hvor over 100 ulike nasjonaliteter er reprsentert, der den norske gruppen faktisk er en minoritet i den katolske minoriteten i Norge. Men jeg trives også veldig godt i internasjonale samfunn, mer enn i rene lokale etnisk norske sammenhenger. Egentlig burde jeg vel gå oftere til Messe når det gjør meg så godt, men du vet hvordan det er; man skal så ofte "Bare" gjøre noe annet. Alltid mange "skal, må, vil og burde gjører" i livet! Og noen ganger er man lit lat også ;-)

Det er vel ofte slik med må skal vil og børene i livet at Må man så må man, det man skal utsetter man ofte, og viljen drar lasset men burde må ofte vike plassen for vil, må og skal ;-)

En fin uke til deg og kattene også. Pusi sender også et purr, hun liker seg best ute i finværet og kommer bare inn for mat og kos ;-)

Skriv en ny kommentar