Krosshagen. Nye bilder 06.05.2018

SÅ MANGE FANTASTISK FINE FORMER, FARGER OG SÅ STOR VARIASJON I DISSE SMÅ NATURLIGE KUNSTVERKENE I MIN HAGE - DET ER ET UNDER AT SLIKT KAN SOVE I JORDA FOR SÅ Å PLUTTSELIG FOLDE SEG UT TIL LIV OG SKJØNNHET. AT FOLK IDAG IKKE TROR PÅ MIRAKLER ER UNDERLIG- DE SKJER JO RUNDT OSS HELE TIDEN. NÅR NATUREN VÅKNER OM VÅREN, OG FOLDER SEG UT NÆRET AV JORDEN, REGNET OG SOLEN. NÅR SMÅ LAM KOMMER TIL VERDEN I SAUEFJØSET I APRIL OG NÅR DET FULLBÅRNE FOSTER ANKOMMER VERDEN SOM ET HELT NYTT MENNESKE LITT ULIK ALLE ANDRE PÅ INDIVIDNIVÅ, SOM ALTSÅ HAR OPPSTÅTT TIL ET NYTT LIV, VED AT SÆD OG EGG SMELTET SAMMEN FØR MOR IKLEDTE DEN LILLE SJELA, DEN LILLE GNISTEN AV LIVSÅNDE  KJØTT OG BLOD. DET ER DA ET UNDER! OG AT ET BITTELITE FRØ ELLER EN KNOLL MAN PUTTER I DEN MØRKE JORDA KAN VOKSE OPP TIL EN VAKKER SKAPNING ER DA HELLER INTET MINTET ENN ET MIRAKEL. SÅ UNDRENE SKJER JO RUNDT OSS HELE TIDEN, OM VI BARE SER DEM OG VERDSETTER DEM FOR DET DE ER!

MY JESUS, MY SAVIOR

LORD THERE IS NON LIKE YOU, LET EVERY SONG ALL THAT I AM NEVER SEASE TO WORSHIP YOU!

I SING OF JOY OF THE WORK AT THE WORK OF YOUR HANDS

FOR EVER I LOVE YOU

FOREVER I STAND

NOTHING COMPARES TO THE PROMISE I HAVE IN YOU!

Det er ikke uten grunn at frimurerne kaller Gud "den store arkitekten", det må jo stå "en hånd bak" alt dette vakre og fantastiske i naturen. Det kan ikke bare skyldes en kjedereaksjon av tilfleldig oppståtte tilfeldigheter fra livet først "tilfeldigvis" oppstå. Vi kjenner teorien om the big bang, men utelukker det at det var en skaperhand som stod bak den "eksplosjonen" som slynget alt utover i tid og rom med en levende dynamisk, skapende, multipliserende puls? Men ingen "teologisk debatt" takk, jeg er bare så astonished og fascinert av alle de vakre vekstene som titter fram i hagen min nå etter en lang vinter. Noen er nye av året, dvs løker jeg satte ifjor.

Om du ikke liker at jeg nevner Gud her innimellom; Nøy deg med å se på bildene og holdt fred! For meg er hagen terapi. Jeg har hatt et tøfft liv!

0

Skriv en ny kommentar