8

Kjempe fine bilder fra hagen din :)

Takk Iselin Renée :-)

Så mange nydelige bilder. Og en kjempesøt pusekatt. :)

Takk for det Cathrine Ruth. Pusi er kjempesøt og veldig kosete med meg, men har desverre blitt mishandlet før hun flyttet inn hos meg i 2009 samme år som jeg mistet min da snart 18 år gamle Bamse, så hun er redd for mennesker generelt, utenom meg og et par venner. Vi koser oss nå likevel godt her i Krosshagen, og når mor tar kaffepause ligger Pusi på armlenet til godstolen ute i solveggen. Det er livet vettu! ;-)

Åh, så fine blomster. Mange av dem har jeg hatt i hagen selv, inkludert keiserkrone. Ble litt nostalgisk her. :) Nå har jeg veldig lite og kun lettstelt, sånt som snegler ikke gafler i seg. Det har med min alder og helse å gjøre, for jeg orker ikke så mye lenger, og det har litt å gjøre med brunsnegler som det finnes lassevis av i området. Men ikke i min hage, hehe.

Jeg elsker blomster :)

Takk Old: Jeg har fått ganske god kontroll på iberiasneglbestanden de siste årene. Bruker Ferromol, ikke gift men et jernsulfat. Sneglene får falsk metthetsfølelse, går i dvale og sulter ihjel uten å kjenne det en plass. Bruker det 4 ganger i sessongen fra tidlig vår før eg ser de første sneglene. Det funker!

Kjempe fine bilder! Elsker blomster <3

Ha en fin dag :)

Takk Laurie Deline: Ha en god dag du også. Flere hagebilder følger etterhvert.

Skriv en ny kommentar