Inspirasjon. KICKSTART 2018! ;-)

LÅN ELLER KJØP NOEN INSPIRERENDE BØKER/MAGASINER

LAG DIN EGEN SUPERFOOD-MÜSLI (BLAND OG MIX)

EN ENKEL SALAT KAN OGSÅ FUNGERE SOM EN LETT MIDDAG:

"KNEKKEBRØDDIETTEN" HAR IKKE GÅTT AV MOTEN:

EKSPERIMENTER MED INTERNASJONALE RETTER MED GRØNNSAKER OG KRYDDER. RETTEN UNDER HETER KARNYARIK, FYLT AUBERGINE:

BRUK DET DU HAR I SKAPENE. HER ER GRILLET KYLLING MED SAFRANRIS, LITT MOJO VERDE FRA TENERIFE BLANDET MED YOGHURT, LITT ROTGRØNNSAKER GRILLET SAMMEN MED KYLLINGEN, PICKELED PEPPERS OG TOMAT (MELKESYREGJÆRET- BRA FOR MAGEN).

BRUK HODET NÅR DU HANDLER! TENK GJERNE PRIS, MEN TENK OGSÅ GRØNT. VELG ØKOLOGISKE PRODUKTER OM DU KAN, DE KOSTER OFTE BARE ET PAR KRONER MER, MEN SIKRER GOD DYREVELFERD. SLIK KAN EN SUNN HANDLEKURV SE UT:

OG HVEM SIER AT SUNN MAT MÅ VÆRE DØLL OG KJEDELIG? VÆR KREATIV! SPIS REGNBUEN ;-)

TA EN DETOX-KUR INNIMELLOM, BÅDE I KROPP, HJEM OG LIV! :

JEG ER IGANG MED Å SHINE HELE HUSET, VASKE UT OG RYDDE SKAP FOR SKAP, ROM FOR ROM GRUNDIG:

DET MAN VIL KVITTE SEG MED BØR MAN GI BORT/RESIRKULERE OM DET ER FINE TING ANDRE KAN BRUKE. HER BLIR VENNER SPURT FØRST, RESTEN GÅR TIL FRETEX SOM KAN SELGE DET VIDERE FOR EN BILLIG PENGE MENS OVERSKUDDET GÅR TIL GODE FORMÅL. HER ER LITT AV DET JEG SKAL KVITTE MEG MED:

NÅR MAN HAR FÅTT UT ET LASS ELLER TO ER DET TID FOR Å OPPGRADERE TIL LITT BEDRE STANDARD TILPASSET PERSONLIGE BEHOV. ER I STARTGROPA, BL.A FÅTT KJØPT NYE STOLER TIL SPISEBORDET, OG HOLDER PÅ Å SETTE OPP NOEN HYLLER. HAR MAN LITEN PLASS BØR MAN UTNYTTE DEN PLASSEN MAN HAR BEST MULIG, OG TENKE BÅDE PRAKTISK OG ESTETISK:

 

0

Skriv en ny kommentar